Credo på besök

Jag har haft Credo på besök här en och en halv vecka då det verkade som att Ståscha var mitt i löp. Så var det nog inte även om hon ställde upp sig för honom under några dagar. Normalt löp förväntas nån gång i Februari troligen så blir det ett nytt försök då istället.

Väldigt nöjd med valet av hane och tror att det kommer att bli riktigt bra om det blir valpar!

För övrigt så har första hunden från Nobsen Kennel kommit ut på jaktprov och det var Ture som var först ut. Svåra förhållanden med mycket snö och det resulterade i ett ej konstaterat långt skall och ett långt falskt skall. Domaren fick se en hund som jobbade hårt trots förhållandena och det var ju kul. Nu är det bara att se fram mot hösten och se vad han kan få till på barmark. Ture har också fått vara med på vildsvinsjakt i Dalarna. Blir kul att se om han utvecklas lika bra där som han gjort i fågelskogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s