Den som väntar…

Tiden går och nu har tiden gått ut för att få valpar ut ur huset innan jakten är igång. Ståscha fäller päls och det verkar därmed som att hon är mitt mellan löp så då är det bara att konstatera att det inte blev nåt på det som var ett löp runt nyår. Nya tag när det blir löp på slutet av jaktsäsongen till hösten. Återkommer närmare med planeringen kring detta och vem som blir hane. Det kan bli Credo igen men det kan också bli någon annan. Fint att ha kommande jaktprovsäsongen till hjälp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s