Parningsförsök september 2017.

Har nu kommit hem efter att ha försökt para Mini. Inte heller den här gången blev det någon hängning. Nu blir det fokus på jakt resten av hösten och nästa höst löper hon inte då April blir nästa gång. Något mer parningsförsök blir det nog inte tyvärr, jag tror helt enkelt inte hon går att para och därmed faller en punkt i min egen avelspolicy – fertilitet. Två hanar med kullar innan har fått försöka och inte fått till det trots att hon står mycket tålmodigt. Den här gången liksom förra gången så blev det en penetration så med en massa tur har det blivit valpar ändå. Veckorna som kommer nu efter löpet är slut får visa hur det blev. Blir det valpar så är kombinationen väldigt intressant så det är lov att hoppas. Parningen har förresten planerats ihop med finska avelsrådet och har rekommenderats i enlighet med deras strikta hälsoregler. Allt det där ska jag gå igenom närmare om det nu visar sig att hon är dräktig. Till er som hört av sig så önskar jag lycka till vidare i sök efter valp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s