Höst igen!

Så har hösten kommit och jakten inletts igen. Startade säsongen med jaktprov i Vilhelmina som också var första gången hundarna var lösa för den här säsongen. Det var bättre med fågel än 2016 och Mini var den hund som hittade mest fågel under de två dagarna. Tyvärr lyckades hon inte helt förvalta chanserna så att hon kunde gå till pris utan hamnade runt 40p båda dagarna. Går att läsa mer detaljerat under fliken jaktprov om detta.  Har hunnit jaga fyra dagar i Sverige och fått fyra fåglar i backen, två för Mylta och två för Mini. Mini har jobbat mycket bra och uppvisat grymt bra sök utan att mattas trots släpp på över 5 timmar. En del förnyade skall och fina jobb men husse har smugit bort mycket fågel i den täta granskogen.

Om bara Minis löp tar sig ordentligt så blir det parning med en riktig bra hane framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s