Sponsring av utställning i Lycksele 26/5-2017

Norrbottenspetsen och SSF firar 50år under 2017. För att högtidlighålla rasen så görs en särskild satsning vid utställningen i Lycksele och man har satt som mål att försöka få 50st hundar till start. Det kommer att lottas ut ett antal olika priser till hundarna som startas på utställningen och flera uppfödare har gått in med priser. Självklart går även Nobsen Kennel in med pris och jag sponsrar jaktklass hanar. En lycklig vinnare får gå hem med en väldigt fin svensktillverkad kaffepanna i koppar. Priset kommer att lottas ut på deltagarnas startnummer så det viktigaste blir inte att vinna utan att man möter upp och deltar och är med och firar rasen den här dagen.

Jag kommer själv att starta med Trollfågelns Mini i jaktklass för tikar. Även där finns det motsvarande pris och det är skänkt av Skarnäbbens Kennel, hoppas jag vinner för pannan är superfin!
Jägarpanna-Koppar3
Vidare har bland andra Trollfågelns Kennel, Blümchens Kennel, Kälabäckens Kennel, Odensala Skogens Kennel, Lakansjöbäckens Kennel, Viterlidens Kennel, Sörlidbäckens Kennel med flera bidragit med priser till utställningen – riktigt roligt!

Om du har en skällande fågelhund så ska du naturligtvis komma och ställa ut din hund på utställningen i Lycksele. Samtidigt är det en mycket bra vildmarksmässa och som utställare är det gratis att gå in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s