Avelshanar födda efter 2010

Jag har gjort en genomgång av svenskfödda norrbottenspetshanar födda 2010 och senare som gått i avel och själva fått meriterade avkommor i något land. Av detta har jag gjort en lista med de namn jag fick fram och hur många avkommor som har respektive merit. Kanske har jag missat någon, hör i såfall av dig så för jag in på listan. Listan är uppdaterad för provåret 2020 plus vårproven i Norge 2021. Det kan saknas provmeriter i Norge för hösten 2020 då dessa inte redovisats.

Hoppas det kan komma till nån slags användning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s