Epilepsi hos norrbottenspets

Det är dags att släppa katten ur säcken.

Den som har information om epilepsifall inom norrbottenspets är välkommen att e-posta mig om detta. Det kan vara nutida fall eller långt tillbaka helt till 70talet, renrasiga eller blandraser med en renrasig förälder som är norrbottenspets.

Skriv din relation till hunden, om du är ägare, uppfödare eller på annat sätt känner till att den har/hade epilepsi eller epilepsiliknande anfall. Skriv även om hunden är diagnosticerad av veterinär, medicinerad och liknande info. Lämna telefonnummer så att jag kan ta kontakt för mer information.

Informationen kommer att användas till en lista som kommer att göras offentligt tillgänglig. Insamlingen av den här informationen har ingenting med någon nationell rasklubb att göra utan är mitt eget initiativ.

När jag har en lista på minst 10 hundar så kommer den att publiceras. Namn på uppgiftslämnare kommer inte att publiceras utan bara namn och registeringsnummer i de fall det finns (renrasiga hundar) samt föräldrarnas namn och registreringsnummer.

Skriv till mig på: kim.p.backlund@gmail.com

På förhand tack

Kim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s