Åter till det normala

Tikvalpen Nala levererades till sin nya ägarfamilj i samband med trädskällardagen i Storuman, en vecka efter att hanvalparna fick nya familjer. Evenemanget i Storuman var mycket lyckat och jag tror att alla lärde sig något under dagen och hade trevligt med sina hundar. Jag startade Ståscha på permo-björnen och tyckte att Görans föredrag om injagning var mycket givande.

dsc_0078

Efter det har vi hunnit landa i vardagen och Mini har börjat lägga på sig lite vikt igen efter att ha diat valparna. Nu gäller det att försöka hålla igång Ståscha någorlunda inför jakten då hon är tämligen energifylld och rastlös.  Har också nåtts av första rapporten om flygg tjäderkull från jämtland. Allt bör ligga till rätta för ytterligare ett riktigt bra fågelår. Här Ståscha är från kvällens promenad i det typiska sommarvädret för tröndelag – duggregn och 7-8grader.
LRM_EXPORT_213018999076302_20190623_220048752.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s