Kull född

Kullen mellan Ståscha och Loke föddes 20e mars 2022. Tyvärr gjorde omständigheterna att det inte gick som jag hoppats. En tikvalp överlevde och kommer troligen att stanna kvar här hemma. Jag tackar alla för visat intresse för parningen.

Tikvalpen kommer att heta Nobsen Vesper och jag ser fram emot att lära känna henne. Vesper är latin och betyder kväll. I kyrkliga sammahang är Vesper aftonsång, en tidebön vid 18 tiden på kvällen. Samma tid som hon föddes. Hon är en sång för sina syskon som inte klarade sig och hon kommer att sjunga vaggvisor för skogsfåglarna i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s